Tradeco poslovni prostor

Zagreb

Buzin
Buzinski prilaz 34

Firma Tradeco na tržištu uspješno posluje od ranih 90tih. Dugogodišnje iskustvo temelji u dizajnu interijera te prodaji sanitarne opreme renomiranih europskih proizvođača. Prepoznavši nove tržišne potrebe i trendove upušta se u gradnju poslovnog centra s ciljem iznajmljivanja poslovnih prostora. Tradeco centar nalazi se u poslovnoj zoni Buzin. Pozicioniran na glavnoj cesti u jednom smjeru prema Velikoj Gorici a u drugom prema centru Zagreba, a vidljiv sa Zagrebačke obilaznice što je izvrsna pozicija za reklamiranje firmi koje su svoja sjedišta odlučila smjestiti u ovom objektu.

Ovo je prava lokacija za vaše nove urede

Grad:

Zagreb

Visina:

5 katova

Površina:

10 000 m2

Atraktivni polukružni dizajn objekta čini ga prepoznatljivim u mnoštvu kvadratnih oblika. Okolišem dominiraju zeleni otoci koji stvaraju ugodu zaposlenicima u njihovom svakodnevnom korištenju prostora u kojem obavljaju svoju djelatnost. Jedinice uredskih prostora smještene su oko okruglog stubišta te time svakom korisniku pružaju zaseban ulaz s odvojenim brojilima te zasebnim sanitarnim čvorovima. Iskoristivost istih je maksimalna te ju je moguće podesiti pregradnim zidovima prema potrebi svakog krajnjeg korisnika zasebno te tako urede čini osobnima. Veliki broj staklenih stijena i prozora osigurava dnevno prozračivanje i prirodno dnevno osvjetljenje

Kvalitetna gradnja

Potrebno je napomenuti da su kod gradnje korišteni kvalitetni materijali koji dopuštaju optimalnu potrošnju režijskih troškova, a konstrukcijski siguran objekt osigurava opušten rad korisnika bez obzira na vremenske nepogode. Želite li da vaša firma bude prepoznata na poslovnom tržištu te da se vaši zaposlenici i poslovni partneri osjećaju ugodno, ovo je prava lokacija za vaše nove urede.

Za uvjete najma i cijene poslovnih prostora kontaktirajte nas mailom ili telefonom

Podaci o kompaniji

TRADECO d.o.o.

 Buzinski prilaz 32

Mail: tradeco@tradeco.hr

Mob: 095/9026061 / 095/9026063