TRADECO poslovni prostor
[ lokacija ] [ specifikacija ] [ tlocrti ] [ fotografije ] [ uvjeti najma ]

 

 

 

 

Nova poslovna zona Buzin, nalazi se na raskrižju obilaznice oko Zagreba, ceste koja vodi ka zračnoj luci Zagreb , Velikoj Gorici i Sisku te brze ceste spram centra grada.

Komparativne prednosti naše lokacije u okviru poslovne zone Buzin su blizina Zračne luke Zagreb kao i prilaznih pravaca iz svih smjerova, a valja skrenuti pozornost i na mogućnost nesmetanog parkiranja. Također, moramo napomenuti da se naš poslovni objekt nalzi uz glavnu prometnicu za zračnu luku "Pleso" te da je lako uočljiv i sa obilaznice.

U samoj poslovnoj zoni Buzin nalazi se velik broj renomiranih međunarodnih tvrtki što potvrđuje činjenicu o stvaranju novog i dinamičnog poslovnog središta grada Zagreba i Zagrebačke županije. U Buzinu se također nalazi i Veleposlanstvo SAD-a, a zbog prije u tekstu navedenih komparativnih prednosti, očekuje se otvaranje veleposlanstava i drugih država. Valja napomenuti, da je naša lokacija kvaliteno pokrivena i javnim prijevozom točnije izravnom autobusnom linijom Glavni kolodvor - Velika Gorica.

 

 

 

 
Tradeco d.o.o.  |  Tel 01 - 665 9713, Fax 01 - 665 9711  |  E-mail: tradeco@tradeco.hr